قیمت:40000ریال
فهرست مطالب
عنوان صفحه
1- تاریخچه ..........................................................................................................
2- خط تولید ......................................................................................................
3- سیلوی آرد ......................................................................................................
4- آسیا کردن ضایعات ............................................................................................
5- شکر ..............................................................................................................
6- روغن ...........................................................................................................
7- بیسکویت ........................................................................................................
8- سالن خمیرزنی ..................................................................................................
9- انواع خمیرها و سیستمها ...................................................................................
10- بستهبندی بیسکویتت ........................................................................................
11- ویژگی بیسکویت .....................................................................................................
12- نان سوخاری .................................................................................................
13- بستهبنی نان سوخاری .......................................................................................
14- ویژگی نان سوخاری ........................................................................................
15- بخش میکروبشناسی .......................................................................................
16- آزمایش آب ............................................................................................................
17- تستهای تأییدی، تکمیلی ..................................................................................
18- شمارش کلی میکروبها ....................................................................................
19- بخش کنترل کیفی ...........................................................................................
20- آزمایشگاه شیمی ...........................................................................................
21- آزمایشات آرد..................................................................................................
22- آزمایشات آب .................................................................................................
23- آزمایشات روغن .............................................................................................
24- آزمایشات نمک ...............................................................................................
تاریخچه:
کارخانه ویتانا در سال 1337 در زمینی به مساحت 40 هزار مترمربع در کیلومتر 11 جاده قدیم کرج احداث گردیده و مؤسس آن آقای تهرانچی بوده که در ابتدای امر عمده تولیدات این شرکت انواع بیسکویت مخصوصاً بیسکویت مادر بوده است و متعاقباً در سالهای 1342 با وارد نمودن ماشینآلات نان سوخاری به عنوان اولین تولید کننده نان سوخاری در ایران مطرح گردید و به دنبال آن سالنهای تولید ویفر و تافی و آبنبات به سیستم تولید این شرکت افزوده گردید که در این راستا شرکت با پوشش دادن سهم بازار داخلی در زمینه صادرات به کشورهای کویت و آسیای میانه مبادرت ورزیده است.
پس از انقلاب اسلامی این شرکت مصادره گردیده و تحت پوشش سازمان بنیاد انقلاب اسلامی به فعالیت خود ادامه داد از سال 1365 این شرکت در وضعیت انتقال مدیریتی روبرو بوده است و تحت پوشش سازمان صنایع ملی ایران آغاز بر کار نمود و در نهایت در سال 1379 بدنبال سیاستگذاری شرکتهای تحت پوشش به بخش خصوصی شرکت ویتانا سهام خود را واگذار و در حال حاضر تحت پوشش شرکت سرمایهگذار البرز میباشد.
در حال حاضر تعداد 650 نفر پرسنل دارد که در دو شیفت 8 ساعته مشغول فعالیت میباشند. تولید عمده این کارخانه را بیسکویت مادر تشکیل میدهد که در کنار محصولات دیگری مثل تافی، آبنبات بیسکویت نارگیلی، پنجرهای و جنگ و کرمدار در سطح کمتری تولید میشوند.
- ۹۳/۱۱/۲۱